Dag 4 - Upp och hoppa!

Dag 4 - Upp och hoppa!

Rörelse och flöde. Är du en person som gillar att röra dig eller känner du direkt motstånd vid blotta tanken på fysiskt aktivitet? Kan du fundera över något du kan lägga till i din vardagsrutin?

Vi rekommenderas att gå minst 10 000 steg om dagen. Det kan vara ett högt berg att bestiga för dig som lever ett liv framför datorn, på kontor eller har ett annat stillasittande liv. Jag köpte en stegräknare. Ett ganska dyrt armband som har motiverat mig att röra på mig mer. Helt plötsligt är det inte lika jobbigt när jag måste gå ut med soporna - allt räknas, jag får extra steg! Du behöver inte köpa ett dyrt armband, de flesta mobiltelefoner har stegräknare eller så kan du ladda ner en gratis app till telefonen som håller koll på dina steg.

Gör ett litet experiment:

De närmsta tre dagarna, försök kolla av hur många steg du snittar på över 3 dagar. Fundera sen om du kan påverka resultatet? Ligger du på 5-6000 steg om dan? Hur kan du göra för att komma upp i 10 000 steg? 5000 steg kräver ungefär 30 min promenad. Det kanske känns övermäktigt men du kanske kan få till två 10 minuters promenader? En på lunchen och en på kvällen? Oavsett vad du gör - är det mer än innan.

Video

1) Solhälsningen

2) Solhälsningen på knä

3) Core Strength Vinyasa Basics

Namaste

/Karin


Complete and Continue