Välkommen

Hej,

Jag skapade den här 21 dagars utmaningen med Dig i åtanke. Kanske behöver du en knuff i rätt riktning, hjälp att släppa taget om det som håller dig tillbaka? Många små steg leder till stora förändringar.

Följ med på en inspirerande resa som utmanar dig att bli mer mer autentisk, leva i nuet och att vara närvarande. Förenkla din vardag, ge näring till det som är viktigt och släpp taget om det som stjäl energi i ditt liv.

Under de här 21 dagarna kommer du uppleva förändring både i kropp och sinne.

Varje dag har ett tema, en kort yogavideo och ett recept jag hoppas kan inspirera dig att testa lite nya grepp i köket.

Du behöver en yogamatta, en dator/ipad/telefon för att titta på videon, 15 min/dag och ett öppet sinne.

Jag har också lagt med lite musik (spellistor från Spotify) Om du vill ha musik när du yogar är det bara att klicka igång! Jag är inte så mycket för traditionell yogamusik - jag yogar till det jag gillar! Har vi inte samma smak kan du göra egna spellistor som passar just dig. Jag har en kompis som alltid yogar till klassisk rock. Vad gillar du?

HUR GÅR DET TILL?

Det första steget för att du skall kunna genomföra den här utmaningen är att avsätta tid för den. Sätt dig ner direkt med din kalender och planera in när under dagen du ska avsätta 15 min. Kanske passar det bäst för dig att gå upp lite tidigare på morgonen eller så passar det bättre på kvällen. Skriv in det i kalendern. Vips, en date med dig själv!

Börja med att läsa dagens rubrik och tema, gå vidare till dagens video. Alla dagar har en video utom dag ett. Du kan själv välja om du vill göra en längre yogasession, eller bara dagens video. Det också går också att kombinera flera dagars videos till ett längre pass.

Några gånger kommer samma video tillbaka, det är gjort så med flit. Hjärnan och kroppen har svårt att ta in nytt hela tiden, med upprepning lär du dig rörelserna och kan ta ut rörelsen mer effektivt.

Ta det i din takt. Pausa om du behöver. Lyssna på din kropp - den vet vad du behöver.

Dessutom får du ett recept varje dag. Du väljer själv när/om du vill använda receptet samma dag. Recepten är inte en diet eller viktminskningsprogram. Recepten är tänkta att inspirera till en grönare livsstil!

Jag har lagt med två videos här direkt.

1) CSV andning. Du kan så klart andas precis som du vill men om du vill kan du testa det här sättet. Andningen är ett fantastiskt verktyg vi kan använda oss av för att optimera vår träning. Här går jag igenom CSV andningen.

2) CSV BASIC Här går jag igenom lite mer tekniskt hur vi gör vissa återkommande rörelser. Kolla gärna på dessa, testa och återvänd till dem vid dag 4 inför solhälsningen.

Yoga börjar nu - Every damn day!

Namaste

/Karin


21 Dagar YOGA KICKSTART.pdf
RECEPT 21 dagar KICKSTART.pdf
Complete and Continue