Dag 10 - Gå modig

Dag 10 - Gå modig

För ett par år sen läste jag citatet "success is on the other side of fear" på min yogalärares Facebooksida och jag kan ärligt säga att det förändrade mitt förhållningssätt på flera plan. Jag tror tex inte att jag hade undervisat i yoga, startat upp min youtube kanal eller gjort den här kursen om jag inte hade valt att ”gå modig”.

Många gånger har jag väntat. Jag ska bara gå ner 5 kg först, jag ska bara läsa klart, jag ska bara komma igång med... Nu har jag valt att ”gå modig". Jag är på en resa och du får följa med på den.

Räds mindre. Var mindre rädd för förändringar, utmaningar och motstånd. Var också mindre rädd för att säga nej, att tacka nej. När du säger nej, väljer bort något eller något tas bort finns det plats för något annat, något nytt, något som till och med är bättre.

Var inte heller rädd för att säga JA. Överraska dig själv med att säga ja istället för att, av vana, tacka nej.

Ta emot hjälp. Säg JA TACK istället för att försöka klara allt själv.

BE om hjälp. Jag har överraskande upptäckt att det faktist finns massor av hjälp att få och att både vänner och bekanta faktiskt VILL hjälpa i både stort och smått.

Bara för att man är modig är man inte orädd. Att vara modig betyder att du är STARK nog att möta de utmaningar du har framför dig.

Video

  1. Chair
  2. Vill du yoga mer? Kombinera dagarna 4 - 7 -10 - 5

Namaste

/Karin


Complete and Continue