Urarvd4tryqbqjgeywav

Yogadas Yinyogaläarutbildning 30 h

Yinyoga på ett mjukt och skonsamt sätt!

GÅ TILL www.yogadaonline.se Det är vår nya plattform. Där kan du signa upp och köpa din kurs!


Är den här utbildningen för mig?

  • Den här utbildningen är för redan certifierade Yogalärare som vill erbjuda Yinyoga under sina klasser eller leda Yinyogaklasser enligt Yogadas yinyogaprinciper.
  • Du som inte redan är yogalärare är också välkommen att gå den här utbildningen. För att bli certifierad behöver du komma på vår Certifieringsmodul. Vi erbjuder dem flera ggr om året. Läs mer om detta och titta närmre på hela kursen här: www.yogada.se
  • För dig som vill ha en praktik som är djupt förankrad i anatomi och som minimerar risken att överbelasta av leder och ligament.
  • För dig som önskar ett nytt perspektiv hur man guidar sina elver i Yinyoga förenat med guidade meditationer.
Om den här ONLINETRÄNINGEN
Den här onlineutbildningen erbjuder alla fördelar med att studera online utan att offra den personliga känslan. Bekvälmlighet, flexibilitet och ett digert innehåll som kommer att förbereda dig för att känna dig trygg i din lärarroll.
Kursen är ca 30h lång och innehåller videos, skrivuppgifter, ett videobibliotek med alla positioner och manualer i PDF form.
CERTIFIERING

Den här utbildningen är godkänd av Yoga Alliance och du som redan är ansluten till YA kan använda den här utbildningen som CEC (continuing education credits)

Om du redan är utbildad yogalärare (200h eller fler)
När du tagit examensprovet och fått godkänt mailar du oss en kopia på ditt diplom från din 200h utbildning samt ett reflektion på 200 ord (ca 1/2 A4) på vad du har med dig från den här utbildningen vidare i din yogalärarroll.
Kort där efter får du ett certifikat och du kan börja undervisa i Yogadas Yinyoga.
Är du ansluten till YA kan du ladda upp ditt certifikat där och få motsvarande 30 non-contact timmar av CEC.

Du som inte har en annan längre (200h) lärarutbildning sen innan kan anmäla dig till en av våra certifieringsdagar.

Kostnad: 1990 kr
Datum uppdateras kontinuerligt.


Villkor:

Gå till www.yogadaonline.se för att genomföra ditt köp! Den här plattformen kommer att upphöra.


Your Instructor


Karin Thyr Eriksson
Karin Thyr Eriksson

Karin har studerat för Sadie Nardini under snart 10 år och sedan några år tillbaka har de ett nära samarbete. Karin driver också yogakollektivet Yogada tillsammans med Sofia Hillbom och tillsammans erbjuder de lärarutbildningar i Yinyoga.

Karins Core Strength Vinyasa Yoga lärarutbildning är godkänd av både YA och Kroppsteraputerna. Tillsammans med Sadie Nardini utbildar hon även redan befintliga Fitness och Yoga Instruktörer i Sadies Yoga HIIT fusion YOGA SHRED® online.


Mer om Karin:

www.karinsyogaworld.com

www.yogada.se
Course Curriculum


  11. Yinyoga mot vägg
Available in days
days after you enroll
  12. Mellanpositioner
Available in days
days after you enroll
  13. Total vila och återhämtning
Available in days
days after you enroll
  14. YINYOGAPASS och MEDITATIONER
Available in days
days after you enroll
  15. AVSLUTNING
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


När börjar och slutar kursen?
Du börjar när du vill och kan ta all den tid du vill att ta dig igenom materialet. Det är helt upp till dig. Vi rekommenderar att du följer den ordning kursen har och inte hoppar över någon del. Allt är planerat och upplagt med omtanke så att det ska bli bra utbildning och upplevelse för dig.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
När du signat upp och betalat har du tillgång till kursen för all tid. Om kursupplägget ändras eller om vi adderar nytt material kommer du även få tillgång till det! Bra va?
Om jag inte gillar er kurs?
Vi vill såklart att du ska vara nöjd. Lagen säger att du har 14 dagars ångersrätt. Kontakt oss så gör vi en återbetalning.
Kan jag få ett Certifikat?
Ja - och nej. Så här funkar det: CERTIFIERING Den här utbildningen är godkänd av Yoga Alliance och du som redan är ansluten till YA kan använda den här utbildningen som CEC (continuing education credits) När du tagit examensprovet och fått godkänt får du ett certifikat som du kan ladda upp hos YA och få motsvarande 30 non-contact timmar av CE Om du inte är ansluten till YA men har en annan yogalärarutbildning i botten kan du kontakta oss och få ett diplom som säger att du är utbildad i YOGADAS YINYOGA maila: [email protected] CERTIFIERINGSDAGAR Du som inte har en lärarutbildning kan anmäla dig till en av våra certifieringsdagar. Kostnad: 1990 kr Datum uppdateras kontinuerligt på vår hemsida www.yogada.se Vi erbjuder även en 50 h utbildning över två helger. Om du är intresserad av denna är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]
Kan jag betala med Klarna
Ja det kan du! https://yogada-online.myshopify.com

This course is closed for enrollment.