21 dagar yoga kickstart

Det tar 21 dagar att etablera en ny vana - börja nu!

   Watch Promo

Hej,

Jag skapade den här 21 dagars utmaningen med Dig i åtanke. Kanske behöver du en knuff i rätt riktning, hjälp att släppa taget om det som håller dig tillbaka? Många små steg leder till stora förändringar. Följ med på en inspirerande resa som utmanar dig att bli mer mer autentisk, leva i nuet och att vara närvarande. Förenkla din vardag, ge näring till det som är viktigt och släpp taget om det som stjäl energi i ditt liv.

Under de här 21 dagarna kommer du uppleva förändring både i kropp och sinne.

Varje dag har ett tema, en kort yogavideo och ett recept jag hoppas kan inspirera dig att testa lite nya grepp i köket.

Du behöver en yogamatta, en dator/ipad/telefon för att titta på videon, 15 min/dag och ett öppet sinne.

Släpp taget om det som håller dig fast, utforska vem du är när du förenklar din vardag och upptäck hur du får ett lyckligare liv med tid för det som är viktigt för dig.

Yoga hållbart - för livet. Nya perspektiv på traditionella asanas. Modifierade för att kännas på rätt sätt.

Karin Thyr Eriksson, certifierad Core Strength Vinyasa Yoga Instruktör, RYT 500. Power vinyasa och Yinyogainstruktör. Musiker/artist, inspiratör och skapare av "yoga för musiker" och "21 dagars yogakickstart - CSV yoga på svenska." Skandinavien ambassadör för CSV Yoga - den nya generationens yoga och utbildad av grundaren Sadie Nardini.

Core Strength Vinyasa Yoga är en ett nytt perspektiv på yoga, en booster som tar ditt yogautövande till en ny nivå och stärker dig från grunden och upp, inifrån och ut så att du kan tackla livets med och motgångar och stå stadigt i ditt eget unika uttryck. CSV Yoga stärker, skapar utrymme och frihet, transformerar och revolutionerar.

Ett nytt perspektiv - En ny approach - Core Strength Vinyasa Yoga

För endast 199 kr + moms får du 21 dagars inspiration, videos och recept. Börja direkt!

Note: Pga EU regler tillkommer skatt/moms (VAT) vid försäljning av digitala produkter på nätet.Your Instructor


Karin Thyr Eriksson
Karin Thyr Eriksson

Karin Thyr Eriksson, certifierad Core Strength Vinyasa Yoga Master Teacher, RYT 500. Power vinyasa och Yinyogainstruktör. Musiker/artist, inspiratör och skapare av yoga för musiker, 21 dagars yogakickstart - CSV yoga på svenska, Lugn och Ro - En 10 dagars guide till en lugnare vardag, Skandinavien ambassadör för CSV Yoga - den nya generationens yoga och utbildad av grundaren Sadie Nardini.

Karin erbjuder en modern approach på yoga som livsstil. Hennes inspirerande synsätt på livet utanför och på mattan ger ett nytt uppfriskande perspektiv på gamla mönster och traditioner.

Släpp taget om det som håller dig fast, utforska vem du är när du förenklar din vardag och upptäck hur du får ett lyckligare liv med tid för det som är viktigt för dig.Frequently Asked Questions


Varför tillkommer moms/skatt på priset?
Pga rådande EU regler tillkommer moms/skatt på alla digitala nätprodukter. Momsen läggs när du betalar kursen. Because of regulations, EU residents have come to expect VAT on top of the price digital products over the past few years, and won’t be surprised to see it at checkout.​
När börjar och slutar kursen
Den börjar nu - eller när du vill? Du bestämmer själv över när du vill starta och hur länge du vill hålla på, allt efter din egen tid
Hur länge har jag tillgång till den här kursen?
För evigt - hur låter det? När du köpt kursen kan du ladda ner alla filmer, E-boken och Recepten och behålla dem så länge du vill.
Om jag inte tycker den här kursen?
Såklart vill jag att du ska känna dig nöjd. Om du har frågor, funderingar eller ångrar ditt köp hör av dig till mig inom 15 dagar så får du pengarna tillbaka.

21 dagar kan tyckas vara en evighet men det går snabbt när vi väl är igång! Vad gör det om du missar en dag? Yogan finns kvar och väntar tills du är redo. Jag har valt att bjuda in dig på en 21 dagars resa jag själv ville och behövde göra. Jag är ingen superyogi, jag är en helt vanlig 43 årig 2 barnsmor. Om jag kan göra det här, kan du. Nu kör vi!

YOGA BÖRJAR NU!

NAMASTE

Karin

Get started now!